top of page

Het bedrijf

Wij zijn Thomas Haulez en Serge Rotthier, en samen zijn wij in April 2022 de uitdaging aangegaan om een eigen bedrijf te starten. Wij halen er veel plezier uit om mensen goed te helpen bij de aanvulling van hun feest of evenement. Direct contact met de klant vinden wij belangrijk, onze producten worden daarom vrijwel altijd door onszelf geleverd.

Feestverhuur Zeeuws-Vlaanderen is opgericht in eind 2015 door Serge. Het bedrijf begon enkel met een Abraham- en Sarahpop, wat al snel uitgroeide naar een volwaardig bedrijf met onder andere springkussens, koelingen en tafels & stoelen. Na een moeizame Corona periode blies Thomas in het voorjaar van 2022 een nieuwe wind in het bedrijf. Sindsdien breidt het bedrijf zich steeds verder uit. a

Thomas

Mijn naam is Thomas Haulez,. ik ben een administratieve duizendpoot binnen het bedrijf die graag out-of-the-box denkt om uw feest tot in de puntjes te verzorgen. Op jonge leeftijd werd ik getriggerd door het ondernemerschap en stapte ik vol enthousiasme mee in het bedrijf van Serge, Feestverhuur Zeeuws-Vlaanderen.

Serge

Mijn naam is Serge Rotthier. Een echte ondernemer voor wie het klantencontact centraal staat. Dit betekent dat ik graag persoonlijk het gesprek aan ga met de klant om hen op die manier zo goed mogelijk te kunnen helpen bij de organisatie van hun feest of evenement. 

bottom of page