top of page

Springkussens

Springkussen Piratenboot V.jpg

Springkussen Piraat

Het piratenschip bevat leuke obstakels, een glijbaan en ook nog genoeg ruimte om lekker te springen! Dit maakt van deze piratenboot het ideale springkussen voor vele gelegenheden!

Prijs:

1 dag = €150

2 dagen = €200

3 dagen of meer = in overleg

Springkussen Aap V, Bos_edited_edited.jpg

Springkussen Aap

Met ons jungle springkussen spring je als het ware een echte jungle binnen vol met vrolijke en verschillende dieren. De gorilla boven op het dak is de echte eyecatcher van dit springkussen. 

Prijs:

1 dag = €110

2 dagen = €150

3 dagen of meer = in overleg

Partytenten

Mix 9.jpg

Voor de Partytenten hebben we twee opties, de 3X6 en de 4X8

Partytent 3X6

Deze partytent biedt ruimte aan ongeveer 30 personen, inclusief 4 statafels. De partytent heeft een  witte kleur waardoor u deze voor alle gelegenheden kunt gebruiken. De tent wordt geleverd met twee zijwanden met ramen en twee kopwanden met oprolbare rits opening. De partytent wordt ruim van te voren door ons opgezet, zo heeft u voldoende tijd om de tent naar uw wensen in te richten. Dit is bij onze prijs inbegrepen.

Prijs:

1 dag = €85

2 dagen of meer = in overleg

Partytent 4X8

In deze ruime partytent is er ruimte voor ongeveer 45 personen, inclusief 5 statafels. Ook is het mogelijk om meerdere tenten aan elkaar te koppelen zodat u nog meer ruimte krijgt om gasten te ontvangen. De partytent heeft een witte kleur waardoor u deze voor alle gelegenheden kunt gebruiken.

De tent wordt geleverd met twee zijwanden met ramen en twee kopwanden met oprolbare rits opening. De partytent wordt ruim van te voren door ons opgezet, zo heeft u voldoende tijd om de tent naar uw wensen in te richten. Dit is bij onze prijs inbegrepen.

Prijs:

1 dag = €110

2 dagen of meer = in overleg

Lichtslangen

Met deze handige lichtslangen brengt u een gezellige sfeer in uw partytent. Deze slangen zijn makkelijk te bevestigen en ideaal voor al uw feesten.

Prijs per 2 lichtslangen:

1 dag = €15

2 dagen of meer = in overleg

Abraham en Sarah 

Opa, Oma.jpg

Met deze grote opblaasbare Abraham en Sarah pop kunt u de jarige extra verrassen voor zijn of haar 50e verjaardag! Maar wist u al dat de poppen voor meerdere leeftijden beschikbaar zijn? Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook de leeftijden 30, 60, 65 en 70 op de poppen plaatsen! Deze leuke Abraham en Sarah pop is maar liefst 3,5 meter hoog!

Bovendien kunt u onze Abraham en Sarah pop ook als set huren. De poppen worden als set geplaatst met bijvoorbeeld de tekst; ‘Hoera opa & oma geworden’ of ‘Hoera 25 jaar getrouwd’!

Prijs per pop:

1 dag = €50

2 dagen of meer = in overleg

Prijs per set:

1 dag = €85

2 dagen of meer = in overleg

Koelingen

Coca-Cola Koelkast Gevuld(Old), x3.jpg

Coca-Cola Koelkast

Deze koelkast koelt erg snel en zorgt ervoor dat uw drank binnen 4 uur koud is, dit maakt hem geschikt voor elke gelegenheid! Handig aan deze koelkast is de open bovenkant, hierdoor kunnen uw gasten bijvoorbeeld makkelijk en snel hun eigen drinken nemen. In deze koelkast is ruimte voor ongeveer 150 flesjes bier.

Prijs per stuk:

1 dag = €30 

2 dagen of meer = in overleg

Prijs per twee:

1 dag = €50

2 dagen of meer = in overleg

Ice Tea koelkast 2.jpg

Koeling glasdeur

Een mooie grote glasdeur koeling die ruimte biedt aan ongeveer 200 flesjes bier. Natuurlijk kunt u ook andere drank snel koelen in deze koelkast. Door verschillende rekken in de koelkast, die in hoogte te verstellen zijn, deelt u de koelkast makkelijk en snel in naar uw eigen wensen. Door deze verschillende rekken kunt u ook makkelijk etenswaren bewaren in deze koeling.

Prijs:

1 dag = €50

2 dagen of meer = in overleg

Diepvries

Een handige diepvries met verschillende lades die u kunt gebruiken op uw feest of evenement.

Prijs:

1 dag = €20

2 dagen of meer = in overleg

Koelwagen.jpg

Koelwagen

Heeft u binnenkort een groot evenement? Dan is deze koelwagen de oplossing! De koelwagen biedt voldoende ruimte om bijvoorbeeld wel 100 kratten bier op te slaan! U sluit de koelwagen gewoon aan met een 220 volt stekker, waardoor deze koelwagen bijna overal inzetbaar is.

Prijs:

1 dag = €100

2 dagen of meer = in overleg

Tafels

Statafel RV.jpg

Statafel

Statafels zijn een must voor ieder feest of evenement. Onze statafels zijn makkelijk in gebruik doordat deze volledig inklapbaar zijn, zo kunt u deze op ieder gewenste plek plaatsen.

Statafels in combinatie met een statafelrok zorgen voor een luxe uitstraling. Zo zorgt deze combinatie voor de perfecte basis van uw feest.

De statafelrokken zijn beschikbaar in zwart en wit.

Prijs:

1 dag = €8 per stuk (€5 extra voor een rok)

2 dagen of meer = in overleg

Buffettafel Zij.jpg

Buffettafel

Een tafel kan niet ontbreken op uw feest of evenement. Deze handige en inklapbare buffettafels hebben een lengte van 1,80 meter, waardoor deze zitplekken biedt voor 6 tot 8 personen.

Prijs:

1 dag = €8

2 dagen of meer = in overleg

Stoelen

Stoel RV.jpg

Stoel

Een passende stoel bij onze buffettafel. Onze stoelen zijn makkelijk op te stapelen en makkelijk in gebruik.

Beschikbaar in de kleuren antraciet en wit.

Prijs:

1 dag = €1.20 per stuk

2 dagen of meer = in overleg

Geluid

JBL Partybox 710

IMG_7853_edited.jpg

Onze JBL Partybox 710 is ideaal voor uw feestje! Door zijn 800 watt sterke box staat u garant voor een prachtig geluid! U kunt eenvoudig via bluetooth verbinden met de speaker en op deze manier de muziek regelen. Door zijn ingebouwde led verlichting is deze box een echte eyecatcher op uw feest!

Altijd al een karaokeavond willen houden met vrienden? Dan kunt u bij deze Partybox een microfoon bij huren!

Prijs:

1 dag = €65 (€5 extra per microfoon)

2 dagen of meer = in overleg

Glazen

Stapelglas.jpg

Wij hebben verschillende glazen in ons assortiment zoals stapelglazen, champagneglazen en wijnglazen.

Prijs:

1 dag = €0,30 per stuk

2 dagen of meer = in overleg

Heaters 

Elektrische Heater V_edited.jpg

Deze elektrische heaters zijn de uitkomst wanneer het in de avond afkoelt. Deze heaters zijn makkelijk in gebruik en te plaatsen op iedere gewenste plek.

Prijs:

1 dag = €12,50 per stuk

2 dagen of meer = in overleg

Overig

Vind je iets niet terug in ons assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij werken samen met andere lokale ondernemers om uw feest of evenement compleet te maken! Wij helpen u graag verder met onder andere het regelen van een foodtruck, catering, …

bottom of page